ZAGREB - skladište i prodaja: Donje Svetice 40
tel/fax: 01 2317 238; GSM 091 2052 001
radno vrijeme: ponedjeljak - petak 8-15 sati; subota 9-12 sati
O nama

Tvrtka Polikarbonati posluje od 1998. godine. Jedini je zastupnik Lexan proizvoda za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. U svom prodajnom programu drži sve vrste Lexan ploča i dodatne opreme potrebne za montažu kao što su završni profili, spojni profili, protuprašne trake, vijci, gume. Po potrebi sa našim ugovorenim tvrtkama vršimo i montažu ploča, te izradu podkonstrukcije. S obzirom na specijaliziranost prodaje samo ovog programa u našim prostorijama možete od djelatnika dobiti i sve stručne savjete za ugradnju, kao i prijedloge kako riješiti problem. U našem dosadašnjem radu izradili smo više tisuća manjih i većih nadstrešnica, isporučili materijal za mnoge zimske vrtove i plastenike te ostaklili Lexanom mnoge dijelove fasada, sportskih dvorana, pregrada između uredskih prostora i vrata. Isto tako dio našeg prodajnog programa su i ploče protiv vandalizma, EXEL D i MARGARD koje se koriste kod ostakljivanja izloga, izrade zvučnih barijera na autoputevima, vizira, dijelova strojeva gdje postoji opasnost od pucanja drugih materijala, staklenih protuprovalnih vitrina itd.
Sve ploče koje se prodaju u našoj tvrtki su obostrano UV zaštićene. Dodatna garancija kvalitete Lexana je i to što firma GE PLASTIC sama proizvodi i granulat iz kojeg izrađuje Lexan ploče.
Sjedište naše tvrtke, kao i skladište je u centru Zagreba, sa vlastitim parkiralištem i mogućnošću dolaska na utovar bilo koje vrste teretnog vozila. Adresa našeg poslovnog centra je:
Donje Svetice 40, Zagreb